Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

δεν ειναι αυτο που νομιζεις.

μετα απο μια πολυ κουραστικη μερα με την μεσιτρια να με σερνει απο σπιτι σε σπιτι κατεληξα να βολοδερνω στην Shinjuku οπου περιμενα το λεωφορειο. Περπατωντας επεσα σε ενα μαγαζι που ειχε κρεμασμενα τα παρακατω μαξιλαρια.... Βαζω ενα μεγαλο αριστα σε αυτον που το σκεφτηκε. Οποιος ενδιαφερεται δεχομαι παραγγελιες και το στελνω στο χωρο σας με εχεμυθεια και διακριτικοτητα.



 και ομως πονηρε αναγνωστη δεν ειναι αυτο που νομιζεις! 
ας πουμε οτι μεταφραζω σωστα την επικεφαλιδα: 
'ενδοστομια διεγερση για χαλαρωση των μυων(νευρων;) εκφρασης με την δυναμη των χειλιων.'
κατω δεξια που ειναι μια κυματιστη σειρα απο μπλε γραμματα βλεπουμε την κοπελα να κανει την καταλληλη ασκηση λεγοντας: α ι ου ε ο
καθε μερα με μολις 3 λεπτα εξασκηση αποκτατε το επιθυμητο αποτελεσμα!

δεχομαι παραγγελιες και για αυτο.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

η οικιακη βοηθος Mita-san και ο ιαπωνικος προβατισμος

μεχρι πριν μερικες εβδομαδες επαιζε μια σειρα στην τηλεοραση που λεγοταν 'Οικιακη βοηθος Mita-san'. Τρελες τηλεθεασεις, πολυ ninki που λεμε εδω.
Η ιστορια ηταν καπως ετσι: Ο αντρας και το παιδι της Μιτα-san πεθαναν σε ενα δυστυχημα και στην κηδεια τους ενας συγγενης της οικογενειας του αποθανοντος συζυγου της της ειπε οτι δεν εχει το δικαιωμα να ξαναγελασει ποτε στην ζωη της γιατι αυτη φταιει που πεθαναν ο αντρας της και το παιδι της.
Και η Μιτα-san σαν καλο ιαπωνικο υποχειριο που ειναι αποφασισε να ζησει την ζωη της ετσι, χωρις να ξαναγελασει ποτε (και για σεναριακους λογους). Αυτο λοιπον ηταν η κυρια ιδεα του σεναριου της σειρας. Μια οικιακη βοηθος που δεν γελαει και λεει ολη την ωρα shouchi shimashita (ναι, μαλιστα καταλαβα).
Αυτο το ποστ γινεται με αφορμη την απογοητευση που νιωθω καθε φορα που καταλαβαινω ποσο οι ιαπωνες σκορπανε τα λεφτα τους επειδη ειναι κατα ενα ποσοστο προβατα.

Στην σειρα αυτη η Μιτα-san φορουσε μεσα στο σπιτι μια συγκεκριμενη ποδιά και οταν εβγαινε απο το σπιτι ενα συγκεκριμενο μπουφαν. Μισο να βαλω φωτογραφιες:

'εχω ορκιστει να μην ξαναγελασω ποτε!'

οι εταιρειες που προμηθευουν τα παραπανω αντικειμενα στην αγορα, ανακοινωσαν πως και τα δυο σε καποια φαση εξαντληθηκαν απο την υπερβολικη ζητηση.
150ευρω περιπου η ποδια 
και 500 ευρω το μπουφαν.

'αααα το φοραει αυτη στην τηλεοραση θα παω να το παρω και εγω!!!!!'
απογοητευση. αλλα οκ τους ιαπωνες τους αγαπαμε για αλλα πραγματα.


υ.γ. ε στην τελευταια σκηνη την κανουν και χαμογελαει. ποιος το περιμενε;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...